LinkMe

Den svenska länkkatalogen och artikelkatalogen!

LinkMe

Foto och framkallning

Det finns många tjänster på nätet som erbjuder framkallning av digitalbilder och det finns även många som erbjuder tjänster som egna fotoböcker. Genom att utnyttja förmånliga erbjudanden kan man få både gratis framkallning och gratis fotoböcker. Här tipsar vi om några ställen som erbjuder just detta.

Gratis fotobok - skriver om vilka erbjudanden som just nu ger dig gratis fotoböcker. 

Genom att jämföra och prenumerera på fotoframkallningstjänsternas nyhetsbrev kan man ofta få riktigt bra erbjudanden. Det är inte ovanligt att man kan få halva priset under en begränsad tid - så har man de bilder man vill framkalla redo så kan man agera direkt och utnyttja dessa. 

Vill man lära sig redigera foton inför framkallning så finns det massvis med gratis utbildningsmaterial på YouTube men Adobe har också gratiskurser för exempelvis Photoshop CC här.

Tips för dig som ska framkalla lite

Tänk på att samla ihop din beställning, styckpriset på fotona oftast är ganska billigt men det som gör att priset per foto ökar på de små beställningarna är fraktavgifter och eventuella expeditionsavgifter. Därför kan det löna sig att spara ihop en större beställning för att fraktpriset inte ska vara den stora kostnaden. Håll också utkik så fotoleverantören inte tar ut någon expeditionsavgift som gör att totalpriset blir högt. Ett tips är att slå ihop din beställning med en vän och sedan dela på fraktpriset!

<< Go back to the previous page