LinkMe

Den svenska länkkatalogen och artikelkatalogen!

LinkMe

Upplevelser för alla

Upplevelser blir allt populärare gåvor och vad är inte bättre än någon aktivitet än en pryl till den som har allt? Det finns en mängd företag som säljer upplevelser och de kommer oftast som form av ett presentkort. Detta gör att mottagaren själv kan bestämma en tid som passar eller till och med byta till en annan typ av upplevelse.

Något som blivit populärt är spökvandringar, dessa vandringar finns främst i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar. Det är en guidad tur i den stad man valt där man fokuserar på spöken, sägner och kusligheter. Både kultur och skrämmande.

Vill man ge bort en upplevelse i julklapp finns det sajter som jämför pris på upplevelser från de olika leverantörerna och på så sätt ger dig en översikt om vart det är mest prisvärt att köpa från.

Var noga med att kontroller hur lång giltighetstid upplevelser du köper har, vi ser helst att de har en giltighetstid på flera år och ett plus om man kan förlänga giltighetstiden. Det är extremt tråkigt om en upplevelse man ger bort inte hinns med eller glöms bort och sedan inte är giltig längre. 

<< Go back to the previous page